LIDT OM KORENE VED KIRKERNE…
Ved kirkerne er der tilknyttet flere kor.

Spirekoret
Øver hver torsdag kl. 14.45 – 15.15og er for børn der går i 3. – 4. klasse.I spirekoret synger vi enkle og melodiske sangeog koret medvirker hvert år ved spaghetti- og ungdomsgudstjenester, til jul går koret Luciaoptog i kirken, og sæsonen slutter i maj med enforårskoncert.

Børne- og Ungdomskoret
Øver hver torsdag kl. 15.15 – 16.00 og er for børn, der går i 5. klasse og opefter. I Børne- og Ungdomskoret synger vi sange, der er af mere krævendekarakter og på både dansk og engelsk. Koret medvirker, ligesom Spirekoret, ved alternative gudstjenesterog har yderligere koropgaver ved musikgudstjenester og koncerter.

Seniorkoret
Seniorkoret øver hver torsdag kl. 16.15 – 17.15.Koret henvender sig især til de, som ikke ønsker at synge flerstemmig og er et kor, hvor Højskolesangbogen bruges flittigt samt korets mappe, der rummer verdslige sange og viser. Koret medvirker ved høstgudstjenesten i Ulstrupbro kirke, ved ”De ni læsninger” og ved gudstjenesten Palmesøndag.